Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Hans Zimmer: een van de bekendste componisten in de filmmuziek

Hans Zimmer heeft een Oscar, Grammy en Golden Globe Award in zijn prijzenkast staan en is ongetwijfeld een van de bekendste en meest invloedrijke componisten van filmmuziek. Nederland krijgt de kans om de werken van deze componist te bewonderen, want op maandag 11 november komt The World of Hans Zimmer naar de Ziggo Dome!

2019-11-09T16:00:00+00:00
09/11/2019
16:00
op xite

Hoewel Hans Zimmer zelf het podium niet zal betreden, is hij uiteraard wel de muzikale regisseur en curator van het concert. De componist heeft zijn strepen verdiend met het produceren van soundtracks voor verschillende kaskrakers, waaronder die van The Lion King, Pirates of the Caribbean en The Da Vinci Code. Ook op XITE wordt aandacht besteed worden aan Hans Zimmer.

XITE TV
In de Movie soundtrack top 20 op XITE komen verschillende parels voorbij die je hoogstwaarschijnlijk ook op het grote doek hebt gezien! Denk aan Beyoncé met ‘Spirit’ of Lady Gaga en Bradley Cooper met ‘Shallow’. Tune zaterdag 9 november om 16u in en laat je verrassen!

Benieuwd waar jij XITE kan vinden? Klik hier voor het volledige zenderoverzicht.

XITE Music
Het Ziggo Dome channel op kanaal 902 staat volledig in het teken van The World of Hans Zimmer. Hoor verschillende filmklassiekers voorbij komen en stoom je klaar voor het unieke concert in de Ziggo Dome. Benieuwd of jij gebruik kan maken van XITE Music via Ziggo digitale radio op je tv? In dit artikel hebben we alles voor je samengevat.

FUN
FACTS