Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Kom in de party mood met de lekkerste muziekvideo's op XITE!

Heb je zin in een feestje? XITE heeft iedere vrijdag- en zaterdagavond de perfecte programmering met de beste muziekvideo’s voor ieder feestje. Met Pre-Party, de XITE Week Mix, Huisfeestje en nog veel andere programma’s ga jij ijzersterk je party night tegemoet. Ook op vrijdag- en zaterdagavond staat XITE voor je klaar met jouw dagelijkse portie muziekvideo’s. Van essentials tot de nieuwste hits en van hiphop tot dance, het komt allemaal voorbij op XITE. In dit artikel vertellen we je meer over de verschillende programma’s waarmee jij in de feeststemming komt.

Benieuwd waar jij XITE kan ontvangen? Klik hier voor het volledige zenderoverzicht.

Vrijdagavond:

Pre-party
Ready to party? Jouw vrijdagavond begin je goed met de pre-party op XITE. Dit programma is de beste voorbereiding voor een avondje stappen.

XITE Week Mix
In de XITE Week Mix worden trending muziekvideo’s strak aan elkaar gemixt. We brengen de club naar je woonkamer. Zorg jij voor de drankjes?

Fissa
Tijdens Fissa komen muziekvideo’s van eigen bodem voorbij. Verwacht video’s van onder andere Ronnie Flex, Lauwtje en Josylvio.

Own the Night
De avond is natuurlijk nog jong wanneer Own the Night om 23:00 start. Op XITE pakken we daarom door met een fijne mix aan party muziekvideo’s.

Zaterdagavond:

Huisfeestje
Wat is een huisfeestje zonder muziek? Geen huisfeestje! Tijdens dit programma zetten wij de toon voor een geweldige zaterdagavond. Alleen maar party essentials, uit het heden en het verleden.

XITE Week Mix
Heb je de XITE Week Mix op vrijdag gemist? Of wil je ‘m gewoon nog een keer zien? No worries, we’ve got you. Op zaterdagavond zie je een herhaling van de mix op je beeldbuis, gratis en voor niets.

Own the Night
Op zaterdag pakken we na de Week Mix door met Own the Night en zo ben jij de hele avond verzekerd van een goed feest.

 


XITE is onder andere te ontvangen bij de bovenstaande providers. Staat jouw provider er niet bij? Niet getreurd, klik hier voor het complete zenderoverzicht en kom erachter op welke zender jij XITE kan bekijken!

FUN
FACTS