Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
De meest baanbrekende muziekvideo’s uit de 80s, 90s, 00s en 10s op XITE

2020 staat voor de deur en dat betekent dat er een einde komt aan de 10s! Uit welke decennia komt jouw favoriete muziekvideo? Ben jij een echte liefhebber van de 80s of blèr je mee met de hits uit de 00s? Komt jouw guilty pleasure uit de 90s of heb jij tracks van de laatste tien jaar nog op repeat? Guess what, op XITE zie je de meest baanbrekende muziekvideo’s van de afgelopen vier jaar.

XITE TV
Iedere zaterdag in december hebben wij om 16u een top 20 klaarstaan met muziekvideo’s uit een bepaald decennium. We beginnen met de 80s en eindigen de maand met de 10s. Wat kan je precies verwachten? Komt-ie!

Op zaterdag 7 december zenden wij de Best of the 80s top 20 uit, met alle classics uit de jaren 80. 

De week daarna? Alleen maar bangers uit de 90s in de Best of the 90s top 20! 

Op 21 december zie je de guilty pleasures uit de 00s in de Best of the 00s top 20

De beste muziekvideo’s uit de 10s zie je op zaterdag 28 december in de Best of the 10s top 20.

XITE is onder andere te ontvangen bij de bovenstaande providers. Staat jouw provider er niet bij? Niet getreurd, klik hier voor het complete zenderoverzicht en kom erachter op welke zender jij XITE kan vinden!

XITE interactieve app
Alsof bovenstaande nog niet genoeg was, hebben wij nóg meer in petto. You ready? Op onze interactieve app staan er een aantal channels klaar met een grote verzameling aan lekkere hits. In het Best Of 2019 channel kan jij de meest trending muziekvideo’s van het afgelopen jaar verwachten. In het Best Of The Decade kanaal zie je de tofste muziekvideo’s van de afgelopen tien jaar. Ga daar maar eens goed voor zitten! De interactieve XITE app is alleen beschikbaar voor klanten van Ziggo met een Mediabox XL of een Mediabox Next.

FUN
FACTS