Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Ontdek de historie van hiphop op XITE

Van Tupac tot Roddy Ricch en van Run D.M.C tot Kendrick Lamar. In maart neemt XITE je mee op reis door de historie van hiphop.

XITE TV
Op zaterdag 7 maart om 16u zetten wij twintig hiphop muziekvideo's voor je op een rijtje tijdens de Evolution of Hiphop top 20. Wat kan je verwachten? Een muzikale reis van het verleden naar het heden: old school hiphop classics, hiphopgroepen en duo’s en uiteraard ook hiphop van nu.


XITE is bij vrijwel alle kabelaanbieders te vinden. Staat jouw provider er niet bij? Klik hier voor het complete zenderoverzicht.

XITE interactieve app
Wij begrijpen dat je aan twintig video’s nog niet genoeg hebt! Via onze interactieve app geniet je daarom van het Hiphop Evolution channel. Deze afspeellijst zit vol met nog vele andere hiphopklassiekers. Beschikbaar voor Ziggo klanten met de Mediabox XL of de Mediabox Next.

XITE Music
Dat is nog niet alles! Deze maand geniet je via XITE Music ook van non-stop hiphop. Tune in op het Themafeestje channel via kanaalnummer 901 bij Ziggo of via de nieuwe XITE Music TV app op channel 39. Op het Ziggo Dome channel van XITE Music beluister je de klassiekers van hiphoplegende Snoop Dogg. Om zijn 25-jarige carrière te vieren, bounce je deze maand mee op nummers als 'Gin & Juice' of 'Drop It Like It’s Hot'. Je vindt het channel via kanaalnummer 902 bij Ziggo of op channel 40 in de XITE Music TV app. Benieuwd of jij gebruik kan maken van XITE Music via Ziggo digitale radio op je tv? Dat ontdek je hier.

Volg @XITENL op Instagram en blijf op de hoogte van onze nieuwe channels!

FUN
FACTS