Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Spring Vibes op XITE

Het blijft langer licht, de temperaturen beginnen langzaamaan te stijgen en de winter is eindelijk voorbij. De lente is in volle bloei en dit vieren we met muziek. Ga er lekker voor zitten, gooi het raam open en haal de lente in huis.

XITE TV
Iedere zaterdagmiddag zie jij om 14u Spring Vibes op XITE. Verwacht een flinke dosis muziekvideo’s die jouw de lentekriebels geven. Tune in en geniet van de vrolijke videoclips in Spring Vibes.


XITE is bij vrijwel alle kabelaanbieders te vinden. Staat jouw provider er niet bij? Klik hier voor het complete zenderoverzicht.

XITE interactieve app
Spring Vibes, we’re loving them! In de interactieve XITE app geniet je van het Spring Vibes channel, vol met kleurrijke en uplifting videoclips. Beschikbaar voor Ziggo klanten met de Mediabox XL of de Mediabox Next.

XITE Music
Met XITE Music geniet je van dit heerlijke seizoen met de vrolijkste uptempo lentemuziek. Het Spring Vibes channel is te vinden op kanaalnummer 901 en via de XITE Music TV app op kanaal 39. Benieuwd of jij gebruik kan maken van XITE Music via Ziggo digitale radio op je tv? Dat ontdek je hier.

Volg @XITENL op Instagram om op de hoogte te blijven van onze programmering, nieuwe channels en toffe winacties.

 

 

FUN
FACTS