Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
The 00s: dit zijn de heroes uit de zeroes

Terug naar toen, de tijd van MSN Messenger, Hyves en klaptelefoons. Je liep lopend over straat met je mp3-speler of iPod met daarop jouw favoriete nummers. We luiden het jaar 2000 (bijna) twintig jaar geleden in en het tijdperk wat daarop volgde is veel gebeurt. Maar welke muziek was er in de 00s nou écht hot?

XITE TV
Op zaterdag 21 december komen er om 16u nostalgische hits en pure klassiekers voorbij in de Best of the 00s top 20. We’re throwing it back met muziekvideo’s van John Legend, Outkast, The Black Eyed Peas en Stromae. 

Een voorproefje:

Owl City - Fireflies

Outkast - Hey Ya!

Kanye West - Can't Tell Me Nothing 


XITE is onder andere te ontvangen bij de bovenstaande providers. Staat jouw provider er niet bij? Klik hier voor het complete zenderoverzicht en kom erachter op welke zender jij XITE kan vinden.

XITE interactieve app
Wil je vaker terug naar de 00s? Dat kan! Via onze interactieve app geniet je onbeperkt van muziekvideo’s uit dit iconische tijdperk in het 00s Throwback channel. Is Ziggo jouw provider? En ben je in het bezit van een Mediabox XL of Mediabox Next? Alleen dan kan je gebruik maken van de XITE interactieve app.

 

FUN
FACTS