Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Then and now: de evolutie van R&B op XITE

Get comfy en lay back want wij nemen je mee door de geschiedenis van R&B op XITE!

2020-03-21T16:00:00+00:00
21/03/2020
16:00
op xite

XITE TV
Iedere dag zie je om 16u R&B muziekvideo’s uit een bepaalde tijdperk op XITE. We trappen de maandag af met de videoclips uit de goede oude tijd met de 4 at 4: 90’s R&B.

Op dinsdag geniet je van de hits uit de 00’s tijdens de 4 at 4: 00’s R&B.Op woensdag tune je in voor heerlijke R&B muziekvideo’s in de 4 at 4: R&B Essentials.

Op donderdag maak je kennis met opkomende R&B artiesten tijdens de 4 at 4: Rising in R&B.Op vrijdag zit je klaar voor de grootste R&B artiesten tijdens de 4 at 4: R&B Hits.Op zondag sluit je jouw week af met alternatieve R&B tijdens de 4 at 4: Alternative R&B.


 

That’s not all! Op zaterdag 21 maart zetten wij om 16u twintig R&B hits uit het heden en het verleden op een rijtje tijdens de Evolution of R&B top 20.


XITE is bij vrijwel alle kabelaanbieders te vinden. Staat jouw provider er niet bij? Klik hier voor het complete zenderoverzicht.

XITE interactieve app
Heb je aan deze R&B muziekvideo’s nog niet genoeg? Snappen we! In onze app geniet je van nog meer R&B tunes uit verschillende tijdperken in het R&B Evolution channel. De interactieve XITE app is beschikbaar voor Ziggo klanten die gebruik maken van de Mediabox XL en Mediabox Next.


Volg @XITENL op Instagram en blijf op de hoogte van onze nieuwe channels!

FUN
FACTS