Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE goes back to the 90s

Zing jij keihard mee met hits als ‘Baby One More Time’ van Britney Spears of ‘I Want It That Way’ van The Backstreet Boys? No shame in this game, wij ook! Eerlijk is eerlijk, twintig jaar later kunnen nog steeds niet om de guilty pleasures uit de 90s heen.

XITE TV
Iedere zaterdag in december hebben wij om 16u een top 20 klaarstaan met muziekvideo’s uit een bepaald decennium. Deze week de Best of the 90s top 20 op zaterdag 14 december om 16u op XITE. Als je denkt aan al het goede want de 90s heeft voortgebracht, dan denk je aan je oude Tamagotchi, de flippo’s die achterin je kast liggen en #neverforget, hakkuhhh! De gigantische hits uit de 90s komen van artiesten als Nirvana, Oasis en de Spice Girls, maar ook van R&B legends als Fugees en TLC. Wij hebben alle klassiekers voor je verzameld in de top 20 uit je tienerdromen.

Alvast een voorproefje:

Daft Punk - Around The World

2Pac ft. Dr. Dre - California Love

The Verve - Bittersweet Symphony

XITE is onder andere te ontvangen bij de bovenstaande providers. Staat jouw provider er niet bij? Niet getreurd, klik hier voor het complete zenderoverzicht en kom erachter op welke zender jij XITE kan bekijken!

 

 

FUN
FACTS