Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Yee-haw! Genieten met country muziek op XITE

XITE is for everyone, dus ook voor de liefhebbers van country. Wij brengen het genre graag onder de aandacht met de Country top 20 op XITE, het Country Today channel op de interactieve XITE app en het Country Roads radiokanaal van XITE Music.

XITE TV
Zaterdag 22 februari staat om 16u de Country top 20 voor je klaar op XITE. Plof lekker neer op de bank en geniet van de twintig meest populaire country muziekvideo’s van dit moment.

XITE is bij vrijwel alle kabelaanbieders te vinden. Staat jouw provider er niet tussen? Klik hier voor het complete zenderoverzicht.

XITE interactieve app
Heb je aan twintig nummers niet genoeg? Snappen we! Op de interactieve XITE app staat het Country Today channel voor je klaar. Giddy up, zet het kanaal aan en geniet van non-stop country op je TV. Beschikbaar voor Ziggo klanten met de Mediabox XL of de Mediabox Next.

XITE Music
De beste country muziek beluister je ook via het Country Roads radiokanaal van XITE Music via kanaalnummer 891 of via de XITE Music TV app via kanaal 29. Benieuwd of jij gebruik kan maken van XITE Music via Ziggo digitale radio op je tv? In dit artikel hebben we alles voor je samengevat.

FUN
FACTS