Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Ontmaskeren F1rstman en Murda elkaar in WHO DIS?!

In deze nieuwe aflevering van de spelshow WHO DIS?! proberen F1rstman en Murda zonder dat ze elkaar zien elkaars identiteit te raden. Lukt het de twee om de ander te ontmaskeren aan de hand van Iris Enthoven’s hints of moeten ze een pittige vraag beantwoorden uit de shame box..?

Murda & F1rstman zien en horen elkaar niet én proberen elkaars identiteit te raden in WHO DIS?! ?️‍♂️  
Wil je meer WHO DIS?! zien? Abonneer je snel via: xite.nl/subscribe

Vond je dit een leuke video? Vergeet deze video dan niet te liken en te geven en check Murda in Vluggertje en F1rstman in Karaoke Box.


Over Murda
In 2008 drukte Murda zijn stempel op de rapscene door zijn eerste EP ‘Turkse Pizza’ te droppen, waarin hij samenwerkte met Jiggy Dje en Willie Wartaal! In 2010 bracht de rapper zijn vervolg ‘De Kassier’ uit en bracht zijn debuut als acteur in de film ‘Gangsterboys’, een misdaadkomedie met Yes-R en Georgina Verbaan. Murda zette in 2016 de toon met de hits ‘Betere Man’ en ‘Niet Zo’ met Ronnie Flex van zijn plaat ‘We Doen Ons Best’. Deze man is niet meer te stoppen en dat bewijst hij ook met zijn recentelijk uitgebrachte single ‘Stretch’ met Bizzey en Kraantje Pappie als featurings.

Check Murda met ‘Stretch’ featuring Bizzey en Kraantje Pappie: https://youtu.be/PCOTbtiAkh4


Over F1rstman
F1rstman is al een lange tijd bezig met muziek. Zo begon zijn muziekcarrière als kleine jongen in verschillende musicals zoals ‘The Lion King’. Je kent F1rstman natuurlijk van ‘Overal’, ‘Round & Round’ & ‘Een Ding’. Zijn sound is een mix van Bollywood, Dancehall en Arabische vibes. Het perfecte recept voor een hit! Hassan Syed, F1rstman’s echte naam, wordt als aanvoerder van een nieuwe sound gezien. En de cijfers liegen er niet om.

Check F1rstman op ‘Betasten’ van Team Rush Hour: https://youtu.be/2ahBrBwmsaQ


Over WHO DIS?!
In de spelshow WHO DIS?! proberen twee artiesten elkaars identiteit te raden, zonder dat ze elkaar zien. Weten de artiesten met hints van host Iris Enthoven elkaar te ontmaskeren? Anders moeten zij een pittige vraag beantwoorden uit de shame box.

 

FUN
FACTS